Akyazı Belediyesi tarafından ilçe genelinde plan ve programa dahil edilmiş sokaklarda Asfalt yama çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.
Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerce Bakan sokakta Bakan Sokağa bağlanan ara sokaklarda yürütülen Asfalt yama çalışmaları aralıksız olarak devam ettiriliyor.ekipler daha önce doğalgaz döşenen sokaklarda oluşan kesiklerin yerlerini asfalt ile doldurarak sokakların normal görünüme kavuşmasını sağlıyorlar. Örnek Sokak mantığı ile Akyazı’nın tüm sokaklarını güzelleştirmek adına sürekli olarak bir yandan tespit diğer yandan ise düzenleme ve yama çalışmalarını yürüten teknik ekipler özellikle kısa bir süre içerisinde Akyazı’daki bir çok sokakta yama işlemlerini tamamladı.
Yapılan çalışmaları değerlendiren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı “ teknik ekiplerimiz şu anda Konuralp mahallesinde çalışmalarını sürdürmekteler hedefimiz yaklaşan sonbahar ayları öncesi tüm hazırlıklarımızı yerine getirerek eksiğimiz kalmaması adına elimizden geleni yapıyoruz tüm sokaklarımızda ki eksiklerimizi ve yapılması gerekenleri plan ve programımıza aldık. Tespit ettiğimi tüm sokaklarda da gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacağız ” dedi